Etik og databeskyttelse

Vi tager din databeskyttelse alvorligt.

Vi behandler persondata i forbindelse med vores rekrutteringsprocesser, og vi har etablerede procedurer og politikker, der sikrer, at vi til enhver tid behandler dine data i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vælger du at søge en stilling igennem PeopleLink, eller at registrere dit CV hos os, så har du sikkerhed for at dine personlige oplysninger opbevares og behandles sikkert og fortroligt. Vores databeskyttelsespolitik oplyser om dine rettigheder samt om, hvordan dine data opbevares og behandles. Du finder vores databeskyttelsespolitik her ...

Når du er registreret i vores CV-database, vil dine data blive opbevaret sikker, og vil ikke blive videregivet til tredjepart uden forudgående aftale med dig. Får vi en jobmulighed, som vi vurderer matcher din profil, vil du blive kontaktet. Vi opbevarer som udgangspunkt dit CV i 6 måneder, hvorefter du vil modtage en besked om at genaktivere dit CV, hvis du fortsat ønsker at være registreret i vores database.

Du kan når som helst bede om at blive slettet fra databasen ved at kontakte os på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.