PeopleLink fylder 10 år

Nyhedsbanner konfetti 1

I 2019 er det 10 år siden, at PeopleLink blev stiftet på baggrund af en vision om at bidrage til at linke mennesker og forretning.

Et 10 års jubilæum er ikke noget stort jubilæum, det er vel nærmest en slags børnefødselsdag. Men vi er alligevel stolte af, at vi som virksomhed har bidraget til at linke mennesker og forretning i et årti. Derfor skal dette jubilæum ikke gå ubemærket hen, for der er mange ting at fejre – ikke mindst alle de ting, som vi har oplevet sammen med vores kunder, kandidater, kolleger, netværk og samarbejdspartnere. Vi er dybt taknemmelige for den tillid, vi har mødt og for det tætte samarbejde, som vi har med en lang række spændende virksomheder på tværs af brancher og geografi.

Vores vision og ambition er – og har fra starten været - at bidrage til at matche kompetencer med konkrete behov baseret på virksomhedens unikke situation.  Vi er lykkedes med mange ting, bl.a. at skabe en position som en samarbejdspartner, der vægter en faglig tilgang, forståelse for kundens forretning, objektive vurderinger af mennesker og dét at ’være på’ – hvad enten det drejer sig om det enkelte projekt eller om mødet med andre mennesker. Der er også områder, hvor vi ikke er lykkedes, men hvor vi er blevet klogere og har brugt den viden til at udvikle og effektivisere vores forretning.

Nu er vi her i 2019 - 10 år senere og 10 år rigere på erfaring, oplevelser og resultater. Vi vil markere vores jubilæumsår med bl.a. en rejse for alle vores dedikerede medarbejdere, en reception i sommeren 2019 for kunder og venner af huset – og ikke mindst løbende igennem året at dele vores historie, erfaringer og anekdoter med Jer alle. Vi håber, at I har lyst til at følge med på vores website og på vores LinkedIn company page.