Outplacement

Tilpasning af organisationen, så den afspejler virksomhedens øjeblikkelige udfordringer og samtidig tilgodeser de strategiske mål, er en ledelsesopgave.

For mange virksomhedsledere er opgaven vanskelig, når behovet for tilpasning betyder afskedigelser. For nogle medarbejdere kan en afskedigelse endda være ensbetydende med en krise.

Som virksomhed er det af afgørende betydning, at organisationstilpasninger sker med professionalisme og respekt for både virksomhedens behov og for den eller de individer, der er berørt af situationen. Det har en stor betydning både for virksomhedens employer-brand og for de blivende medarbejderes motivation og fastholdelse.

peoplelink39Med nærværende, indsigtsfuld og professionel rådgivning kan vi hjælpe jer med at vende situationen til at blive en mulighed for ledelsen til at demonstrere både social ansvarlighed og nødvendig handlekraft – og for medarbejderen til at søge nye karrieremæssige mål.
 

PeopleLink tilbyder både rådgivning for ledelsen omkring håndtering af afskedigelser, men også afklarings- og sparringforløb for opsagte ledere og medarbejdere.