Spring til indhold

Structural Engineer

Odense/København

Motiveres du af at samarbejde med dygtige specialister? Har du erfaring med design af stålkonstruktioner? Og har du lyst til at sætte din faglighed i spil inden for den maritime branche? Så er du måske den Structural Engineer vi leder efter på vegne af vores kunde, som er et af landets førende specialistkonsulenthuse inden for det maritime.

Design af fremtidens miljøvenlige færger og avancerede flådeskibe

I rollen som Structural Engineer vil du være ansvarlig for stålstrukturdesign af nybygninger og ombygninger af forskellige skibstyper. Du vil få en spændende og alsidig hverdag, hvor du vil komme til at arbejde tæt sammen med kollegaer inden for en række forskellige fagdiscipliner.

I stillingen vil du opleve en stor variation af opgaver, som bl.a. vil omfatte:

  • Udførelse af stålstrukturdesign i 2D og 3D

  • Beregninger iht. diverse klasse- og myndighedskrav

  • Medvirken i udfærdigelse af byggespecifikationer

  • Udarbejdelse af beskrivelser i overensstemmelse med kundens specifikationer

  • Samarbejde og forhandling med klassifikationsselskaber, kunder og andre samarbejdspartnere

Erfaring fra stålkonstruktioner

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, og at du har nogle års erfaring med design af stålkonstruktioner og dertilhørende komplekse beregninger. Det er ikke et krav, at du har branchekendskab, du kan eksempelvis have erfaring fra off-shore branchen, byggebranchen eller ligende, men du er nysgerrig på at sætte din faglighed i spil inden for et andet, spændende område.

Du motiveres af at tage et selvstændigt ansvar, og du trives i et tværfagligt og dynamisk miljø.

Blandt dine vigtigste kompetencer og interesseområder indgår følgende:

  • Du har evnen til at indgå i tværfaglige teams med kollegaer fra andre fagdiscipliner og forstår ligeledes vigtigheden af samarbejdet for det endelige produkt

  • Du har gerne erfaring med udførelse af 2D tegninger og/eller 3D CAD modellering

  • Du er en dygtig formidler af kundens ønsker

  • Du skriver og taler engelsk flydende

Der vil være begrænset rejseaktivitet forbundet med jobbet.

En moderne virksomhed med fleksibilitet og fokus på faglig udvikling

Du tilbydes et spændende og udviklende job, hvor du bliver en del af et specialistmiljø, hvor alle stræber efter at være på forkant med udviklingen og levere world class skibsdesign. Samtidig bliver du del af en organisation med korte beslutningsveje og en kultur, hvor godt kollegialt samarbejde går hånd i hånd med høj faglig ambition og en moderne tilrettelæggelse af hverdagen. Du vil få base på et af vores centralt beliggende kontorer i enten København eller Odense.

Processen

OMT samarbejder med konsulentvirksomhederne Copenhagen Search Partners og PeopleLink om rekrutteringsprocessen. Er du nysgerrig efter at høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til os. Er du interesseret i at arbejde på kontoret i København, bedes du ringe til Niels Henrik Findsen på tlf. 2888 8971 eller Emilie Thrane på tlf. 5388 8973. Er du interesseret i at arbejde på kontoret i Odense, bedes du ringe til Jesper Nielsen eller Rebekka Platz på tlf. 6610 2015.

For at søge stillingen i København: Klik her

For at søge stillingen i Odense: Klik her

Rebekka Platz
+45 2095 8207
rp@peoplelink.dk

Niels Henrik Findsen
Niels Henrik Findsen
+45 2888 8971
nhf@cspartners.dk

Emilie Thrane
Emilie Thrane
+45 5354 0008
emt@cspartners.dk

Læs mere om Odense Maritime Technology

OMT er en af Danmarks førende virksomheder inden for maritimt design og rådgivning. OMTs ydelser har siden deres etablering i 2010 været stærkt efterspurgt både globalt og nationalt, og i 2023 har Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og Danske Patruljeskibe K/S – et konsortium stiftet af OMT, Terma og PensionDanmark – indgået en aftale om nye patruljeskibe til Forsvaret. OMT beskæftiger mere end 85 specialister og projektledere på kontorerne i Odense og København og tilbyder services inden for skibsdesign, projektering, licenssalg, produktionsteknologi og værftslayouts. Læs mere på www.odensemaritime.com