Spring til indhold

Export Sales Manager

Markedsudvikling – Robotteknologi – Byggebranchen

Odense

Ser du det som din næste spændende udfordring at opbygge nye markeder med afsæt i et produkt, som vil sætte nye standarder for effektivitet og arbejdsmiljø i byggebranchen?

Udvikling af nye markeder og opbygning af internationale salgskanaler

Et team af kompetente og topengagerede medarbejdere er i fuld gang med at eksekvere en ambitiøs og realistisk plan, hvor I sammen vil udbrede fremtidens måde at arbejde på i byggebranchen.

KOBOTS Company har allerede opbygget et solidt fodfæste i Danmark, og nu er turen kommet til også at gøre en målrettet indsats på andre markeder.

Du får en meget alsidig rolle, hvor udviklingen af nye markeder vil rumme alle facetter af forretningsudvikling. Det er lige fra evaluering af de markedsanalyser, der allerede er lavet og fastlæggelse af kanalstrategi - til at drage afsted til en messe, en potentiel forhandler eller nøglekunde med en robot bag i bilen - for at synliggøre løsningens åbenlyse fordele både byggeteknisk, økonomisk og i forhold til arbejdsmiljøet.

Du kommer med andre ord til at arbejde med strategiudvikling den ene dag for den næste at eksekvere de planer, som du i samarbejde med dine kolleger har lavet.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med både bestyrelsen, direktøren og din sælgerkollega, som især beskæftiger sig med udvikling af det danske marked. Du vil i det hele taget opleve en kultur, der emmer af passion for produktet, hvor alle interesserer sig for salg, kunder og udvikling af forretningen.

Erfaring med teknisk eksportsalg på de nære markeder

Du motiveres af at betræde uopdyrket land – men ikke som canvas sælger. Du er den professionelle markedsudvikler, som gennem solidt forarbejde og en målrettet og ihærdig indsats forfølger ambitiøse mål, som vil gøre en forskel på virksomhedsniveau.

Du har den internationale tilgang i dit dna, og du kan forhandle med kunder på alle niveauer. Det vigtigste er, at du har en dyb forståelse af salgsprocessen - herunder domænekendskab samt forståelse for beslutningsprocesserne i den branche, som du bliver en integreret del af.

Du tænker strategisk, og du trives for alvor, når planerne skal føres ud i livet. Du mødes med kunder, distributører eller rådgivere, hvad enten det er på messer, på byggepladsen eller ved forhandlingsbordet.

Det er en forudsætning, at du har erfaring til at udbrede salget til udvalgte eksportmarkeder, da potentialet er stort, overalt hvor kvalitet, effektivitet og arbejdsmiljø har betydning.

Succesfuld turnaround med nye investorer og mulighed for medejerskab

Som ansvarlig for eksportsalget får du en nøglerolle i en spændende branche, hvor netop KOBOTS Companys løsninger har potentiale til at revolutionere byggebranchen.

Hele fundamentet bag ideen om at automatisere nogle af byggebranchens tunge processer har fået en ny start. KOBOTS Company var sidste år gennem en turnaround, hvilket betyder, at medarbejderne er rykket tættere sammen, og alle har taget et økonomisk medejerskab i virksomhedens videre udvikling. Samtidig har KOBOTS Company fået nye stærke investorer i ryggen.

Du tilbydes derfor ikke kun en spændende og udfordrende stilling, men også muligheden for medejerskab i virksomheden. Hos KOBOTS Company er de overbeviste om, at medarbejderne er nøglen til virksomhedens succes, og de tror på, at en flad struktur og en demokratisk arbejdsplads er vejen.

Kontakt Jesper Nielsen eller Rebekka Platz hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via 'Søg stillingen' hurtigst muligt.

Rebekka Platz
+45 2095 8207
rp@peoplelink.dk

Læs mere om KOBOTS Company

KOBOTS Company er en innovativ robotvirksomhed, født og modnet i Robotklyngen i Odense. Virksomheden har specialiseret sig i udvikling af praktiske robotløsninger til byggebranchen, og KOBOTS Companys vision er at transformere arbejdet på byggepladsen ved at udvikle robotter, der udfører opgaver, som i dag både er tidskrævende og udfordrer arbejdsmiljøet for medarbejderne. Læs mere på www.kobots.com