Spring til indhold

Key Account Manager

Europæiske OEM-kunder med potentiale

Kolding

Vil du have din egen kundeportefølje, som du driver og vækster? Vil du arbejde med OEM-kunder med specifikke behov? Vil du være en del af et internationalt salgsteam, hvor teamarbejde og individuelle ambitioner går hånd i hånd?

Du vækster din kundeportefølje med tæt kollegialt samarbejde

Hos East Metal, der har en ’first in class’ produktion i Letland, er salget drevet af at udvikle kunder gennem de ’rigtige løsninger’ og udbygge samarbejde til fælles fordel. Med reference til koncernens Sales Director indgår du i salgsafdelingen med ca. 20 kolleger fordelt mellem eksternt salg, internt salg, kalkulation og ordreafvikling. Du har din chef og tre af dine kolleger på kontoret i Kolding.

Du overtager en kundeportefølje med 3 – 4 kunder, der har potentiale til mere. Kunderne er alle mellemstore til større europæiske OEM-kunder bl.a. indenfor mineindustri, recycling og lufthavnsudstyr. Din dagligdag veksler mellem indsatser overfor kunderne og internt samarbejde, og dine hovedopgaver er at:

  • Vækste kunderne ved at afdække og udnytte muligheder samt udbygge vedvarende relationer

  • Varetage den kommercielle salgsproces fra at afdække behov, at udarbejde tilbud og gennemføre kontraktforhandling til at overdrage til aftale til ordreafvikling

  • Besøge fabrikkerne i Letland med kunder og involvere tekniske specialister i processen

For at få succes i rollen er et stærkt og konstruktivt internt samarbejde med dine dygtige kolleger i Letland afgørende, så I sammen kan levere løsninger og viden til kunderne. Du er sammen med dine lettiske kolleger nogle dage ca. hver anden måned, og du kan se frem til 50 – 70 årlige rejsedage.

Du har allerede med succes skabt vækst i en OEM-kundeportefølje

Du kommer med brancheerfaring, og har allerede bevist, at du kan vækste internationale OEM-kunder, hvor din praktiske forståelse for mekaniske strukturer og teknisk viden i kombination med din kommercielle evner, har skabt resultater.

Du udbygger naturligt din relation til kunderne, hvor din evne til at navigere og udmærke dig i et internationalt forretningsmiljø kommer dig til gode. Du er en kompetent forhandler, og du ved, at succes kommer med at kombinere det lange seje træk med en struktureret tilgang og resultatfokus.

Du er skarp i dansk og engelsk i både skrift og tale, og har du færdigheder i tysk er det et ekstra plus.

Du bliver en del af en spændende international koncern med ambitioner

Du får en nøglerolle i at indfri koncernens ambitiøse forretningsudviklingsmål i et miljø, hvor det er fælles succes, der er målestokken. Du vil desuden opleve store frihedsgrader til at planlægge dit arbejde.

Koncernen er international, og det skaber en spændende kultur og læring. Dine kolleger er ambitiøse og fagligt stærke, hvilket giver grobund for både godt samarbejde og succes i salget. Din arbejdsplads er på koncernens hovedkontor i Kolding med gode muligheder for fleksible arbejdsforhold og et godt kollegaskab med 20 kolleger fordelt på flere afdelinger.

Læs mere på www.eastmetal.com eller se mere her: EAST METAL - Factory Tour. Du er også velkommen til at kontakte Sales Director, Lars Pedersen på +45 52141754 eller partner, Lene Mølholm hos PeopleLink på +45 42363975 for yderligere oplysninger. Din korte ansøgning og dit CV sender du via 'Søg stillingen'hurtigst muligt.

Læs mere om East Metal

Under sloganet ’a Big part of the solution’ leverer East Metal Group ressourcer og kompetencer til produktion af komplekse stålkonstruktioner og komponenter, der matcher koncernens kunders specifikke behov. Kunderne findes indenfor mange industrier, og der er strategisk fokus på i endnu højere grad at bruge koncernernes unikke viden inden for stålbearbejdning til at udvikle nuværende og nye kunder. Koncerner har med hovedkontor i Kolding og produktion på to fabrikker i Letland i alt omkring 500 medarbejdere. De arbejder hver dag efter koncernens værdier: Power – Passion – Precision. Læs mere på www.eastmetal.com