Spring til indhold

Områdechef NCC Råstoffer Øst

SAMLET FORRETNINGSANSVAR • LEDELSE • PRODUKTIONSOPTIMERING

Avedøre Holme

Vil du have ansvaret for fortsat at udvikle forretningen i Østdanmark for Nordens førende virksomhed inden for råmaterialer og bæredygtighed? Vil du være en del af den danske ledelse og drive dit eget lederteam mod fælles mål? Så har du muligheden som områdechef for NCC Råstoffer Øst.

Du leder og inspirerer, så en sund og god forretning kan vækste yderligere

Med reference til direktøren/Head of Department for NCC Råstoffer Danmark får du det samlede forretningsansvar for NCC Råstoffer Øst. Du får i samarbejde med salgsorganisationen ansvaret for salget, mens du har direkte ansvar for produktionen, ligesom du er med i forhandlinger og samarbejde med lodsejere.

Området består af 10 grusgrave og søpladser, DrySand produktionen på Sjælland samt landets eneste granitbrud på Bornholm. Området har egen kvalitets- og laboratorieafdeling, produktionssupport og en produktionsingeniør, der arbejder med optimeringsprojekter. Der er desuden masser af specialister at trække på, f.eks. økonomi, HR og geologer.

Den langsigtede strategi er på plads, så dit fokus er at planlægge for dit område, eksekvere strategien sammen med dit lederteam og understøtte den daglige drift. Du skal bidrage til en øget indtjening og en langsigtet bæredygtig forretning i dit eget område såvel som på landsplan. Herunder at

  • Lede og motivere dit lederteam på 6 ledere, så alle områdets 56 medarbejdere fortsat hver dag arbejder i et godt arbejdsmiljø med ’safety first’, og hvor humor, ansvarlighed og godt kollegaskab er værdsat

  • Gennemføre et påbegyndt generationsskifte på flere nøglepositioner

  • Sætte rammerne for og følge op på indsatser og initiativer, som sikrer et produktionsapparat, der kan honorere fremtidens krav og leverancer, herunder digitalisering, produktionsoptimering med ny teknologi, investeringer og tilhørende vedligehold

  • Sikre overholdelse af lovgivning, interne regler og retningslinjer samt rapportering og dokumentation.

Der er desuden flere tværorganisatoriske projekter og et tæt samarbejde i den danske ledergruppe og salget, der både sikrer en sammenhængende forretning og giver mulighed for at sparre med og lære af hinanden. Samtidig er jeres fokus på organisationsudvikling for at fremme et positivt og motiverende arbejdsmiljø og på at tage ejerskab på initiativer, der kommer fra NCC Industry.

Stærke lederkompetencer fra anlægs-/entreprenørbranchen eller en produktion

Du har en dokumenteret relevant erfaring, der med fordel kommer fra anlægs-/entreprenørbranchen, en industriproduktion eller en lignende branche. Du har en relevant uddannelse, gerne som ingeniør, maskinmester eller tilsvarende.

Uanset baggrund er din åbenhed og nysgerrighed efter at forstå forretningen og de tekniske løsninger et must. Det samme gælder en handlings- og løsningsorienteret tankegang kombineret med et fokus på resultater og fremdrift.

Det vigtigste er, at du har en åben og lyttende tilgang til ledelse, samtidig med at du kan sætte en klar retning og kommunikerer tydeligt, hvilket gør det muligt for dig at tiltrække, udvikle og fastholde de kompetencer, der skal til for at indfri målene. Din lederstil fremmer en stærk præstationskultur baseret på virksomhedens værdier. Endelig er du en holdspiller på alle niveauer og har en praktisk tilgang til ledelse.

Din primære arbejdsadresse er Avedøre Holme, og du kommer desuden naturligt på områdets øvrige adresser, bl.a. til ledermøder, safety walks og planlagte besøg.

Udfordrende lederjob hos ledende aktør med stærkt fokus på grøn omstilling

Du bliver en del af en nordisk koncern, der er førende inden for håndtering af råmaterialer, og som indvinder råstoffer med omtanke for klima og miljø. Arbejdet med råstoffer har samfundskritisk betydning og giver en arbejdsdag, hvor natur, teknik og økonomi altid spiller en rolle i muligheder og beslutninger, uanset om det er på den korte eller den helt lange bane. Hertil kommer, at du får mulighed for et samlet forretningsansvar og for at vækste en i forvejen sund og god forretning. Du bliver en del af et stærkt ledelsesteam i Danmark og får også mange kompetente kolleger i Norden.

Samtidig vil du opleve en hverdag med et ordentligt, åbent og ærligt arbejdsmiljø og en god atmosfære.

Læs mere på NCC Råstoffer | Sand, sten og grus | NCC eller kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 66102015 for yderligere information. Send os dit CV via ’Søg stillingen’. Ansøgninger behandles løbende.

Læs mere om NCC Råstoffer

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som en byggevirksomhed hjælper koncernen med at skabe rammerne for fremtidens samfund, og alle lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Sikkerhed og kvalitet har høj prioritet hos NCC. Koncernen ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere. NCC Råstoffer er et af tre forretningsområder i NCC Industry, der arbejder med hele værdikæden fra produktion af stenmaterialer og asfalt til fundering og asfaltbe-lægning, og har en årlig produktion på lidt over 9 millioner ton asfalt, betonmaterialer og byggematerialer. NCC Råstoffer DK en af landets absolut største producenter af råmaterialer, og i 2022 nåede virksomheden en omsætning på 550 millioner DKK. NCC Råstoffer DK råder over en flåde på 5 sand- og ralsugere, driver 23 grusgrave og søpladser, landets eneste granitbrud på Bornholm, DrySand i Køge og Dantonit A/S i Odense. I NCC Råstoffer er der 180 ledere og medarbejdere fordelt på flere forskellige adresser i Danmark. Alle er engagerede i at videreudvikle virksomhedens position på det danske marked. Læs mere på www.ncc.dk