Spring til indhold

Account Manager

Udvikling af markeder og forhandlere

Odense

Har du en international business developer i maven - men passer det ikke i livet at påtage dig en rolle, som kræver stor rejseaktivitet lige nu.

Så har du hos HSA Systems mulighed for at træde ind i et spændende job, hvor international aktivitet og stor indflydelse tidligt i karrieren kan gå op med, at hovedparten af dine opgaver gennemføres fra kontoret i Odense.

Du opsætter rammerne for samarbejdet og understøtter forhandlernes dagligdag

Det bliver din opgave i tæt samarbejde med salgskolleger i Danmark, Tyskland og Frankrig og i marketingafdelingen at understøtte og udvikle den professionelle salgsindsats, som HSA Systems’ forhandlernetværk gennemfører over det meste af verden.

HSA Systems har ambitiøse mål om vækst, og du kommer til at arbejde med alle virksomhedens salgsprocesser, hvor din hovedopgave er at drive salget overfor forhandlerne.

Der er brug for, at du tager initiativet og hele tiden er proaktiv, når du skal sikre forhandlernes opmærksomhed og fokus på prioritering af netop HSA Systems’ produkter og løsninger i et konkurrencepræget marked.

I dagligdagen vil du opleve, at den lige vej til forhandlernes opmærksomhed går via høj service og tilgængelighed, men at HSA Systems’ succes på den lange bane vil afhænge af din evne til at sætte rammerne op på en måde, som sikrer den gensidige forpligtelse i samarbejdet.

Du kommer med andre ord til at arbejde med hele salgsprocessen - fra forhandlerstrategi på markedsniveau, over gennemførelse af business review og til den operationelle dialog med forhandlerne, når de har en teknisk udfordring i dagligdagen eller en opgave, hvor producenten skal ind over for at lægge tyngde i en forhandling.

Erfaring med international markedsbearbejdning gennem forhandlere

Det er ikke afgørende, hvilken branche du har opbygget din erfaring i – men det er vigtig for din forståelse for succes-parametrene i jobbet, at du allerede har erfaring med internationalt salg gennem forhandlere, agenter eller distributører.

Du kan med andre ord have begyndt din karriere indenfor både produktion, handel og transport.

Du tænker kommercielt, og du trives med at agere i vekselvirkningen mellem at servicere og stille krav til, at planer, som du har lavet i fællesskab med forhandlerne, bliver ført ud i livet.

Du har forretningsudvikling i dit dna, men det er helt ok, at du synes, at du stadig har en del at lære om de overordnede rammer for at drive international forretning på det juridiske og kontraktuelle område.

Personligt betragter du relationsbygning som en af dine styrker, og du har erfaret, at vanskelige situationer ofte kan løses, når man har goodwill i banken.

Da HSA Systems afsætter langt hovedparten af sine produkter ude i verden, er det en forudsætning, at du taler og skriver engelsk ubesværet.

Samtidig er det vigtigt, at du ser værdien i at arbejde struktureret og langsigtet, og at du i den forbindelse altid vælger at bruge virksomhedens systemer til at skabe overblik og gennemskuelighed.

Ansvar, alsidige opgaver og mulighed for sparring med kompetente kolleger

Du tilbydes her et spændende job i et internationalt miljø med en stærk lokal forankring. Virksomhedens størrelse gør, at du har mulighed for at arbejde med en bred pallette af opgaver, samtidig med at kollegernes høje kompetenceniveau sikrer, at du kan søge sparring og personlig udvikling i organisationen.

Klik på ’søg stillingen’ og send os dit CV allerede i dag, eller kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 2448 2015, hvis du vil vide mere. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere om HSA Systems

HSA Systems blev etableret i 1993 og beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af inkjet-printere til industrien. Printerne bruges til mærkning af produkter og emballage i form af stregkoder, tekst, dato eller anden unik information, samt variabel tekst til f.eks. adressering. HSA Systems' udstyr sælges gennem virksomhedens egne afdelinger og gennem et netværk af distributører og integratorer i hele verden. Størstedelen af salget går til eksport og udelukkende B2B. Med de danske afdelinger i Odense og Aalborg, salgsafdelinger i Frankrig og Tyskland og produktionsfaciliteter i Tjekkiet tæller firmaet ca. 46 medarbejdere. Se mere på www.hsasystems.com