Spring til indhold

CEO

Ansvar for hele virksomheden med afsæt i den kommercielle del af forretningen

Odense

Har du en solid kommerciel baggrund i internationalt salg og salgsledelse – og er du klar til at tage det fulde ansvar for en teknisk nichevirksomhed med komplet værdikæde?

CTcoin’s forretning bygger på udvikling og produktion af nicheteknologi, som indgår i virksomhedens egne brandede produkter, i private label produkter og ikke mindst som en central OEM-komponent i store, komplekse værdihåndteringssystemer.

Konsolidering af en solid forretning med afsæt i markedsledende nicheteknologi

Som CEO bliver du med reference til en professionel bestyrelse ansvarlig for at bygge videre på den stabile forretning, som CTcoin driver i et globalt marked kendetegnet ved få direkte konkurrenter, men meget store spillere i branchen.

Du får det fulde ansvar for, at hele værdikæden møder markedets krav til innovative teknologier og konkurrencedygtige produkter. Dette indebærer, at du bliver involveret på strategisk og taktisk niveau i alle funktioner fra produkt management og produktudvikling til optimering af den fulde supply-chain inkl. montageproduktion i Odense.

Driften og udviklingen af de interne funktioner er allerede velfungerende og under kompetent ledelse.

Dit personlige fokus bliver derfor den anden del af forretningen – det markedsrettede.

CTcoin har brug for, at virksomhedens CEO også fremover påtager sig en synlig og aktiv rolle som CCO. Det forventes derfor, at du er virksomhedens ansigt ud mod forhandlere og store OEM-kunder, både når vigtige aftaler skal indgås, og når det handler om at opbygge road maps for udvikling af fremtidige produkter og teknologier.

Virksomhedens forretningsudvikling bygger i høj grad på et tæt samarbejde med markedet, og det er afgørende for din succes som CEO hos CTcoin, at du drives af at favne rollen mellem tekniske, kommercielle interesser og kontraktuelle overvejelser.

CTcoin’s teknologier indgår i løsninger over det meste af verden og med en udvikling, hvor brugen af fysisk betaling bliver stadig mindre i Nordeuropa, vil de markedsmuligheder, som du vil forfølge, ofte være på oversøiske markeder – med USA, Canada, Sydamerika og Danmark som de p.t. største markeder.

International købmand med teknisk forståelse

CTcoin søger en erfaren international forretningsmand/kvinde, der ikke nødvendigvis allerede har erfaring som CEO, men som ved, hvordan man skaber et konkurrencedygtigt tilbud til markedet.

Din baggrund bygger derfor først og fremmest på et stærkt kommercielt fundament – gerne med erfaring indenfor internationalt teknisk salg gennem forhandlere. Denne erfaring har bibragt dig indsigt i en bred vifte af de kompetencer, der skal til for at opnå succes som CEO – herunder også en forståelse for tekniske løsninger, der sætter dig i stand til at indgå i en relevant dialog med både kunder og den tekniske organisation.

Du har en god økonomisk indsigt på virksomhedsniveau, og du er vant til at arbejde med kontrakter og almene juridiske spørgsmål.

Som CEO får du naturligvis et tæt samarbejde med bestyrelsen og lederne for CTcoin’s forskellige funktioner, hvorfor det vil være en forudsætning, at du allerede er vant til at have initiativet i ledergruppesammenhæng og i den overordnede ledelse af virksomheden eller for et selvstændigt forretningsområde.

Du har sikkert altid beskæftiget dig med international forretning, og du ser hele verden som din naturlige spilleplade.

Du overtager en veldrevet virksomhed fra den afgående direktør

Du har her mulighed for at få det fulde ansvar for en komplet virksomhed med egne produkter og montageproduktion i Danmark, og hvor forretningsgrundlaget er funderet på en solid efterspørgsel mange år frem. Virksomheden er velkonsolideret, og ejerkredsen har en ambitiøs og realistisk tilgang til at drive virksomhed. Den nuværende CEO, som går på pension efter en lang årrække i direktørstolen, har opbygget en ledelseskultur med respekt for - og ansvar til - den enkelte, der gør, at kulturen er præget af samarbejde og en lav magtdistance.

Lyder dette som dit første – eller måske næste CEO job, vil det sikkert også være en yderligere attraktion, at du på sigt vil få mulighed for medejerskab af virksomheden.

Så klik på ’søg stillingen’ og send os dit CV allerede i dag, eller kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610 2015, hvis du vil vide mere. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere om CTcoin

CTcoin, placeret i Odense i umiddelbar nærhed af motorvejen, er en danskejet produkt- og montagevirksomhed, hvor udvikling af teknologi til et internationalt nichemarked gennem årtier har været grundlaget for at opbygge en solid succes. Virksomheden er mere end 30 år gammel og sælger årligt til +30 lande. CTcoin opererer på et internationalt marked for udstyr til håndtering af kontanter og data, som trods udviklingen i alternative betalingsmåder er et marked i fortsat udvikling. Virksomheden har egen montage og udvikling og producerer både egne produkter og teknologiløsninger, som indgår i andres applikationer. Læs mere på www.ctcoin.com