Cabinplant A/S er en førende producent af kundetilpasset procesudstyr til fødevareindustrien. Virksomhedens fokusområder er hele proceslinjer til fisk, skaldyr, frugt og grøntsager samt løsninger inden for veje- og pakkeudstyr til mange forskellige industrier. Alle Cabinplants løsninger udvikles og implementeres i et tæt samarbejde med virksomhedens kunder, hvilket sikrer, at det endelige valg er det helt rigtige. Eksportandelen udgør mere end 80% og Cabinplant har referencer i hele verden. Virksomheden beskæftiger ca. 270 medarbejdere – hovedparten i Haarby på Fyn samt på Cabinplants egen fabrik i Polen. Cabinplant har datterselskaber i en række lande og er en del af CTB Inc. Group, der er en multinational industrikoncern indenfor procesudstyr.


El-teknisk chef

Procesudstyr til fødevareindustrienLedelse og udvikling af kompetente medarbejdere i højt specialiseret miljø

Som leverandør af højteknologisk procesudstyr til fødevareindustrien udvikler kravene til Cabinplants kompetencer indenfor automationsområdet sig konstant. Cabinplant har i dag en afdeling bestående af ca. 30 ingeniører og teknikere, som udelukkende beskæftiger sig med udvikling af styring og regulering af kundernes procesudstyr. Afdelingens medarbejderne arbejder med en bred vifte af opgaver indenfor robot- og PLC-programmering, udvikling af software og bestykning af hardware.

Din opgave som el-teknisk chef bliver især at sørge for, at medarbejderne er motiverede, og hele tiden udvikler sig fagligt og personligt. Samtidig formår du i en travl hverdag at have øje for, at ressourcerne fordeles så, der er en god vægtning mellem fremdrift i opgaverne og hensyn til medarbejdernes work-life-balance.

Du får en synlig rolle i virksomheden både som bindeled mellem den el-tekniske afdeling og resten af huset herunder til Cabinplants eget el-værksted og som teknisk back-up til sælgerne, når projekterne skal i hus.

I alle tilfælde forventes det, at du i kraft af din stærke tekniske kompetence kan skabe overblik og være en kompetent sparringspartner for både sælgere og medarbejdere, når det gælder om at finde de rigtige løsninger.

Erfaring med udvikling af procesudstyr

Du har et stærkt fagligt fundament, optimalt med en håndværkerbaggrund efterfulgt af en relevant ingeniøruddannelse fx E, robot, automation eller tilsvarende. Du har i en årrække arbejdet med udvikling af procesudstyr enten hos en af regionens dygtige maskin- og udstyrsbyggere eller i et automationshus, hvor du har opbygget en bred indsigt i PLC, SCADA og udvikling af software.

Du ved, at et højt teknisk niveau er en forudsætning for at have gennemslagskraft i et stærkt teknisk miljø, og du har sikkert tidligt i karrieren været den, andre er gået til, når de har haft udfordringer. Samtidig er det en afgørende forudsætning for din succes i jobbet, at du kan bygge tillid gennem en åben og løsningsorienteret dialog med både kolleger, kunder og andre eksterne partnere.

Du arbejder systematisk, men trives i et miljø, hvor mange interessenter og nye muligheder hele tiden udfordrer dine prioriteringer.

Da en stor del af Cabinplants aktivitet foregår rundt om i verden, er det en forudsætning, at du kan begå dig ubesværet på engelsk i skrift og tale.

Spændende lederjob i international industrikoncern med lokale rødder

Du har her muligheden for at bringe både dine ledelsesmæssige og tekniske kompetencer i spil i en af regionens mest anerkendte projektvirksomheder. Du får mulighed for at udvikle dine egne kompetencer blandt kolleger med et højt fagligt niveau.

Som medarbejder i Cabinplant vil du opleve en organisation, hvor kulturen er præget af engagement, faglighed og et udpræget kundefokus. Samtidig giver Cabinplants globale fokus og virksomhedens ejerforhold som del af CTB Inc. Group dig mulighed for at opbygge spændende og vigtige relationer over store dele af verden.

Lyder dette som din næste professionelle udfordring?

For yderligere oplysninger kontakt Jesper Nielsen eller Wickie Jensen hos PeopleLink på 6610 2015 eller læs mere på www.cabinplant.dk. Din ansøgning og dit CV ser vi frem til at modtage via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.


 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk
eller
Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 28 45 20 15
E-mail: wj@peoplelink.dk