Damixa, FM Mattson og Mora er de kendte armaturbrands, der tilsammen udgør FM Mattsson Mora Group Danmark. Gruppen er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater af højeste kvalitet. Danske Damixa har siden 2014 været en del af den 150 år gamle svenske koncern FM Mattsson Mora Group. Damixa blev grundlagt i 1932 og producerer fortsat danskdesignede vandhaner på fabrikken i Odense. Virksomheden er en førende leverandør på det danske marked for armaturer og bruseløsninger, og har med stor succes hjulpet bl.a. kommuner, boligforeninger og erhvervskunder med at spare stort på vand og energi.


Design- & udviklingsingeniør

Dansk design og brugerfokuseret innovationFå det fulde produktansvar


Som udviklingsingeniør hos FM Mattsson Mora Group bliver du en del af udviklingsafdelingen, der med base i Odense varetager udvikling og produktion af armaturer og blandingsbatterier fra Damixa. Produkterne bygger på en stolt dansk tradition med afsæt i principper om høj funktionalitet, enkelhed, brugervenlighed, kvalitet og hensyn til miljøet.

Du får en selvstændig rolle, hvor du udvikler dine egne produkter og får det fulde produktansvar fra idé over produktmodning og lancering til vedligehold, samtidig vil du få produktansvaret for eksisterende produktserier. Du kommer til både at formgive dine egne ideer og koncepter, og indgå i udviklingssamarbejder med eksterne designere og arkitekter.

Som produktansvarlig er det dit ansvar at gennemføre brugerundersøgelser og kvalitetssikre løsningerne i samarbejde med erfarne kolleger. Din hverdag er dermed meget afvekslende, hvor du deler dine aktiviteter mellem skrivebordet og udviklings- og testlaboratorierne.

Du følger produkt- og designtrends tæt og vil tillige få en aktiv rolle i at definere morgendagens teknologi inden for armaturer og termostatsløsninger gennem udviklingsprojekter på tværs af såvel den danske enhed som med udviklingsafdelingen for FM Mattsson Mora-koncernen, der har base i Sverige.

Produktingeniør med sans for den tekniske funktionalitet


Du er uddannet ingeniør og har fokus på produktudvikling og -innovation. I din æstetik lægger du vægt på det enkle, brugervenlige og den gode kvalitet. Du har enten gjort dig dine første erfaringer med produktinnovation, eller også er du nyuddannet, ambitiøs og har mod på en stejl læringskurve. Du arbejder ubesværet i 3D CAD og har gerne erfaring med Creo.

Du motiveres af den udfordring, der ligger i at pakke et avanceret indre ind i et klassisk design, hvor udviklingen findes i detaljen med fokus på funktionalitet, brugervenlighed og design. Du har et bredt kendskab til materialer, og gerne erfaring med såvel spåntagende bearbejdning som støbning i plast og metal.

Det er kendetegnende for dig, at du sparrer med og udfordrer dine kolleger til at tænke nyt. Du er også en udadvendt person, der trives i en hverdag med mange interessenter internt såvel som eksternt. Samtidig formår du at drive dine opgaver i mål, og kan holde overblikket i en afvekslende hverdag.

Du er med hele vejen


Du tilbydes en stilling, hvor du får et stort selvstændigt ansvar og ejerskab over dine produkter, og hvor du er med til at bygge videre på den danske designtradition med rødder i innovation og høj kvalitet. Du kan dertil se frem til faglig og personlig udvikling, når du bliver en del af et fagligt velfunderet team, der brænder for produkter og design.

I din hverdag kan du følge dine produkter tæt - om det er i værkstedet, hvor du selv tester dine produkter, i brugerundersøgelser, hvor du kommer tæt på brugeren, eller i montagen, hvor du ser dine produkter blive sendt afsted, så er du med hele vejen.

Kontakt Wickie Jensen hos PeopleLink på 66 10 20 15 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Wickie Irene Jensen
Kontakt Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 28 45 20 15
E-mail: wj@peoplelink.dk