Damixa, FM Mattson og Mora er de kendte armaturbrands, der tilsammen udgør FM Mattsson Mora Group Danmark. Gruppen er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater af højeste kvalitet. Danske Damixa har siden 2014 været en del af den 150 år gamle svenske koncern FM Mattsson Mora Group. Damixa blev grundlagt i 1932 og producerer fortsat danskdesignede vandhaner på fabrikken i Odense. Virksomheden er en førende leverandør på det danske marked for armaturer og bruseløsninger, og har med stor succes hjulpet bl.a. kommuner, boligforeninger og erhvervskunder med at spare stort på vand og energi.


Udviklingsingeniør

Typegodkendelser og teknologiudviklingTest, dokumentation og udvikling af kvalitetsprodukter i dansk design


Du bliver en del af en erfaren og kompetent udviklingsafdeling, der udvikler og designer armaturer og brusesystemer fra anerkendte og prisbelønnede Damixa. Produkterne udvikles med respekt for den danske designtradition og med afsæt i værdier om kvalitet, funktionalitet, holdbarhed og hensyntagen til miljøet. Du får en central rolle i afdelingen, hvor du bliver ansvarlig for typegodkendelser og en aktiv del af udviklingen af nye teknologier og løsninger.

Dine arbejdsopgaver spænder derfor over:

  • Typegodkendelse af produkterne i forhold til retningslinjer fra myndigheder i Norden og Nordeuropa, det er til tider en kompleks opgave, da der er forskellige krav lande og regioner imellem.
  • Gennemførelse af tryk-, støj- og flowmålinger i testlaboratoriet.
  • Udvikle og afprøve nye regulerings- og digitale teknologier.
  • Ledelse af og deltagelse i teknologi-, standardiserings- og rationaliseringsprojekter.

I kraft af dit ansvar for typegodkendelser bliver du også en vigtig deltager i kvalitetssikringen af at produkterne lever op til myndighedskrav og består af materialer, der er godkendt til drikkevand. I samarbejde med dine kolleger er du garant for at nye komponenter og materialer er valideret og certificerede.

Med afsæt i dit indgående kendskab til materialer og teknologiske løsninger, bliver du en væsentlig sparringspartner for dine kolleger i udviklingsafdelingen og resten af organisationen. Du vil desuden komme til at samarbejde med kolleger i FM Mattsson Mora, der har base i Sverige.

Teknisk velfunderet ingeniør med solidt materialekendskab


Der er flere indgange til stillingen, vigtigst er det, at du har dine klare styrker inden for materialelære og er teknisk velfunderet. Vi forestiller os, at du er maskiningeniør og allerede har gjort dig dine første erfaringer, gerne med forskellige materialer og bearbejdningsmetoder såvel spåntagende som støbning i plast og metal. Har du interesse i eller viden om mechatronics eller sensorteknologi, så vil det være et plus men ikke et krav.

Du er praktisk anlagt og finder det motiverende, at du i denne stilling får rig mulighed for at opsætte test i laboratoriet, udføre beregninger og konstruere i 3D CAD Creo.

Du er bekendt med produktgodkendelser og myndighedskontakt, og er klar på at sætte dig ind i de specifikke retningslinjer på området. Du holder overblikket over flere igangværende processer, og du går struktureret og systematisk til dine opgaver.

Som person er du udadvendt og kan administrere mange interessenter både internt i organisationen og eksternt i form af myndigheder samt andre relevante samarbejdspartnere. Du er koordinerende, løsningsorienteret og vedholdende. Du tager initiativ og er selvstændig, ligesom det falder dig naturligt at optimere processer og arbejdsgange.

Avanceret teknologi og funktionelle løsninger pakket ind i klassisk design


Du får her muligheden for at blive en del af en virksomhed med en lang tradition med produkter i klassisk dansk design og flere succeshistorier inden for teknisk nyudvikling. Du får erfarne kolleger, der brænder for deres produkter og løsninger. Du bliver specialisten inden for dit område og kommer til at præge og udvikle din stilling i takt med din faglige udvikling.

Kontakt Wickie Jensen hos PeopleLink på 66 10 20 15 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Wickie Irene Jensen
Kontakt Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 28 45 20 15
E-mail: wj@peoplelink.dk